Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av Ida - 15 augusti 2009 20:55

 Fasen, ja är besviken. Har ju gått och laddat hela dagen för att se 100 meters finalen med Gay och Bolt ikväll, så insåg jag i em att finalen inte är förräns imån! Snacka om felberäkning, borde ja väl fattat att det ska vara försök, kvart och semi finaler först? IQ Badboll på HÖG nivå! Men imån vid ca 21,30 ska ja sitta spikad framför dumburken ich heja som fasen på Mr. Bolt, han är så jäkla skönt den killen, går ju inte att tycka illa om honom. Han bara flyger ju fram, som en snabb kamel eller ngt på banan. Han är ju lång med, blir bara långa kliv! :D Heja Bolt!


 Vad ska man göra en lördags kväll om inte sitta och fundera på att sätta igång med städning? Snacka om att man har ett liv va?! Men men, min lgh behöver städas, mina fönster behöver putsas och jag vill lägga mig i en renbäddad säng. Men jag får nog vänta till imån! Kanske kan jag komma igång hyfsat tidigt, bara man kommer igång så går det ju faktiskt rätt fort. Bor ju inte i ett stort slott precis!! Önskelista; nya gardiner till vardagsrummet! *noterar*


 Åh, smsade med Linda innan, hon kommer ev. till Växjö nästa helg. Kanske skulle det va kräftskiva hemma hos hennes mamma då - Ida är välkommen! Yey! :) Sen föreslog hon att vi dagen efter skulle gå ut och äta hotellfrukost! JA! Alltså, de är helt knas, jag är 25 år och har aldrig bott på hotell, aldrig ätit hotellfrukost (jo, när ja va 4 och bror min låg på sjukhuset i lund. Men tro mig, det är inte frukosten jag minns av den perioden!). Och alla säger ju att det ska vara något alldeles extra. Så det kanske ska göras, Linda röstade för ett hotell med våfflor och sylt på frukostbordet. Jag måste säga att det låter lite mastigt för en frukost. MEN, bara för att det finns behöver man j inte äta det! Men det vore mysigt att göra något sådant med Linda. Dessutom måste jag ju träffa henne och se så att magen växer som den ska! Åh, tänk va tiden går, mindre än två månader kvar! TOKSPÄNNANDE!! Vänner är så viktigt!

Ovido - Quiz & Flashcards