Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Ida - 25 januari 2010 09:42

 Yes, The Ark underhåller mig även denna förmiddag och jag stör mig på att vartända jäkla mp3 spelare jag äger har bestämt sig för att lägga av, så vad fasen ska jag lyssna på när jag ska ut sen?? KATASTROF! *svär och svär lite till* Får ladda mobilen med lite musik, men den är ju me helkass, och trots att den bara är typ TRE månader gammal så är batteriet kasst och själva mobilen i sig är helt galen och lever sitt eget liv. men men, det får funka.


 Började dagen med ett besök på vårdcentralen för att lämna ett litet blodprov. Det va jag och pensionärerna :) Ganska kul dock att lyssna på dem, söta människor! Inga problem där, hon snodde två rör blod av mig och sedan kunde jag traska hem. Om en halvtimme ska jag traska bortåt psyk för att träffa min terapeut. Fast idag har jag ingen lust egentligen, skulle hellre ligga hemma och mysa på soffan hela dagen, men det är bara till att ta sig i kragen och gå dit. Har man en tid så har man, då får man hålla sig till det. Borde väl oxå egentligen ta mig ner till stan och se om jag hittar någon tröja, eller iaf någon sjal att ha på mig på barndopet på söndag (gah, längtar så efter både Linda och Nellie!!), men ser jag ut att vara taggad för det? Nej, inte det minsta! Men va fasen, vi får se va ja orkar med sen. Vill ju dessutom köpa mer mjukiskläder, men det känns som att det är lite bannlyst från min garderob. Numera är det chockerande även för mig själv att se mig i något annat än just mjukiskläder. Men även mjukiskläder blir ju utslitna och urtvättade. Jag behöver en helt ny garderbob faktiskt - gimme gimme!!!? :) Det är ju svårt att köpa kläder när man liksom inte har någon stil. Vad är min stil, eller vad kan bli min stil? Vem är jag? Mja, det tål att tänkas på.


 Och eftersom att de senaste dagarnas inlägg handlat om mitt hår kan jag nu bara inflkia med att det är "under construction", blir jag nöjd med allt färgande till slut så ska ja lägga upp en bild, kanske ska ja toppa håret lite oxå. Usch, vem vet. Men, nu är det no coments som gäller på det tills vidare.


 På söndag är det som sagt barndop, efter att vi varit där ska Mia och jag vidare till IKEA Kalmar, jag behöver lite stuffs till balkongen bland annat, synd att man inte är rik som ett troll, det skulle fasen behövas. Så mycket som jag vill ha, men man får ta lite i taget, thats it. Det blir nog bra tillslut!!


 By the way, jag vill skaffa katt. De är helande. men... alltid ett men.....

Ovido - Quiz & Flashcards