Alla inlägg den 30 januari 2010

Av Ida - 30 januari 2010 14:59

Nu har jag knepat och knåpat i flera timmar, och efter mycket om och men fått ihop de sista till Nellies barndop imån. Jag blir så trött på mig själv när jag inte får ihop det som jag vill ha det och när inspirationen och fantasins låga bara slocknar. Ska erkänna att ängel-mallen har jag snokat upp på nätet, annars är de "all-Ida-made". Jag ser så fram emot morgondagen, det blir en utflykt, ett avbrott från vardagen. Mia och jag kör hemifrån vid 10 tiden, vi ska entra kyrkan en bit utanför Kalmar senast 12.00 Så vi ska nog hinna, har fått en vägbeskrivning av Linda, inget kan stoppa oss! Hihi. Det skulle kommer ungefär 30 personer berättade Linda, flera av Lindas släktingar känner jag ju, men visst är det pirrigt med så mkt folk - och då är det ändå inte jag som ska stå i centrum. Så då har jag bara ett problem kvar; vad ska jag ha på mig? Alltid samma problem, jag vill gå överallt i mina mjukiskläder, men vid vissa tillfällen bör man klä sig lite finare. Får väl bli någon kjol. SKa jag locka håret, som jag hade tänkt, så måste jag gå upp sviiiiin tidigt (jaja, många skulle väl säga att jag inte vet va tidigt är, men skit i det, tidigt för mig iaf :P). Så vi får se. Det kommer bli super trevligt :)

 Efter dopet ska Mia och jag mellanlanda på IKEA Kalmar innan vi rullar hemåt igen, köttbulle-tallriken för 16 kr? Kan detta verkligen stämma? Vi får kolla helt enkelt!


 Jag har tvättat och städat (LITE!!) idag oxå, ganska bra för att vara mig. Man får klappa sig själv på axeln ibland "så ja, duktig Ida", får man inget beröm för det man gör så vill man inte göra det en gång till. Men det är inte ofta någon annan uppskattar att jag tvättar, tur att jag uppskattar det själv (när det är klart iaf!!!) och berömmer mig lite här på bloggen! =)

 För tillfället sitter jag och dricker varm buljong, jag fryser! Dessutom måste jag ju dricka ngt! Det är nämnligen såhär att mina bubblor är slut, IGEN!! Det är inte mer än 12 dagar sedan jag va och köpte en ny patron till sodasteamen, men nu är de slut igen. Måste fråga "Fru Drummel" om han (ja, det är en hane.... tror jag?) kan köra med mig till City Gross när han börjar jobba vid 17 så att jag kan köpa mig en ny. MÅSTE HA BUBBLOR!!! *abstinens* Iaf, för tillfället ersätter jag det med varm buljong och tänker att i fortsättningen kanske jag inte behöver dricka 3-5 liter bubbelvatten om dagen.. Någon måtta får det va, inte undra på att bubblorna tar slut. Skärpning Ida!!


 "Den vackraste stunden i livet va den när du log...."

E, snart har fyra år gått

men ännu bränner saknaden inom mig

Ovido - Quiz & Flashcards