Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

12 Januari 2010 - abstinens och beroende

Av Ida - 12 januari 2010 11:34

 Utanför fönstret skiner solen så vackert över den vita marken, här inne sitter jag och rosslar i halsen. Idag tänker jag dock inte ligga på sofflocket hela dagen och kurera mig från något som inte kommer bryta ut (ja, jag är sån, jag blir aldrig sjuk ordentligt utan får bara vissa känningar, måste vara mitt otroligt starka imunförsvar och alla vitaminer och mineraler jag stoppar i mig dagarna i ända. eller inte :P). Om en timme ungefär ska jag och L göra en drive till Willys, måste dämpa mitt abstinens. Ja, de flesta skulle nog tro att det är godisabstinensen jag pratar om, för det kunde mycket väl ha varit det. MEN, denna gången är det gurka jag suktar efter. Älskar gurka, faktum är att jag troligen skulle kunna leva på gurka och mineralvatten. Dock inte denna veckan, för mina bubblor i soda streamern är slut. Fattar ni hur mkt jag använder den? en hel tub med bubblor tog slut på knappt 3 veckor!! Beroende? neeeeej då, inte alls :P Men på måndag ska en ny tub inköpas, det kan ni hoppa upp och sätta er på!!


 Sitter och lyssnar på KENT medan orden snurrar i huvudet, jag känner ett behov av att skriva, inte bara skriva såhär, utan skriva amatör-poesi. I så många år har dessa försök till dikter varit mitt sätt att uttrycka mig. Men senaste åren har det verkligen inte gått. Det kommer inte som det gjorde förut och jag har liksom lite tappat taktpinnen i orden jag skriver. Antar att mycket beror på att jag har en mycket starkare prestationsångest nu, tillåter mig inte ens att skriva något som blir dåligt. Kaske är det så att det är därför jag inte tillåter mig att skriva någonting alls? Ja, det är en tanke.

 Nu bytte jag till Lasse Winnerbäck, lika underbar musik det. Like alot!!


 Och på tal om ingenting hade jag en liten tanke på att börja träna boxning, kan inte komma på något bättre sätt att få ut känslor på :P Men det är ju dessvärre inte bara till att börja träna, krävs ju att jag får ihop det med kropp, psyke, tider, sällskap och en jävla massa tejp runt mina svaga handleder isf. Men det är en tanke iaf. Någon form av träning behöver jag, har gått och blivit en redig soffpotatis! Fotboll vore det ultimata, men jag har lagt min fotbollskarriär på hyllan. Har insett att landslaget kommer inte ringa och be mig spela med dem, och här är så dåligt med korplag och fysisk ork. Får vä börja i något veteranlag när jag blir pensionär, PRO kanske har ngt att erbjuda?? :)


 Jag har så mycket idéer på kreativa saker som inte blir mer än idéer, så jäkla tråkigt när jag aldrig kommer till skott. Men jag jobbar på det. Fresten så fick Nellie tavlorna i söndags, mamma Linda verkade gilla dem och fick sedan ett sms att tavlorna till och med imponerat på pappa Daniel. Jag hoppas att de kommer passa jätte bra i Nellies rum!! Kändes skönt att ha gett henne dem, har varit så orolig att de inte skulle uppskattas. Hua. Jobbigt att ge bort saker man gjort. Men nu är det gjort och det är väl ändå tanken som räknas?


 Nu ska ja sätta lite fart så att jag är redo att åka när fru L smsar!

 Have a nice day ni få men tappra läsare!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 15 juli 2013 10:59

Livet är Grymt sa grisen.....

Av Ida - 15 juni 2013 12:42

Av Ida - 6 juni 2013 19:29

"kom och sätt dig här och visa nått så jag blir glad, sudda bort de sista spåren av en jobbig dag..." Med musik kan man förmedla mycket, och många gånger kommer jag på mig själv med att tänka tanken att - denns textraden är klockren, varför är...

Ord

Av Ida - 26 maj 2013 20:49

Trötta omtummlande dagar Under ytan Framtiden oviss Fragment från dåtiden Alla dessa känSlor Tar tid att finna Identiteten, mitt jag, mitt allt Drömmar att förverkliga EnergikrävAnde, enviShet Rivande rädsla med mål att övdrvinna! ...

Av Ida - 26 mars 2013 19:13

....ett livstecken, lite blandad kompott ur en vardag.

Ovido - Quiz & Flashcards