Alla inlägg den 10 september 2009

Av Ida - 10 september 2009 10:36

 Det är ju en jäkla tur att sverige hade sån tur o fick in det där självmålet igår. Fast egentligen ve4t ja inte om jag tyckte att det a jäte rättvist. Inget av lagen spelade speciellt bra, viss,t svenskarna lyfte sig lite när Hysén bytter in, men inte tillräcklligt. Men så är det väl alltidmkt lättare att sitta hemma i tv soffan och tala om för dem hur de ska göra, det är ju knappast så att man skulle klarat av det själv. Hehe. Men det va iaf kul att vi fick med oss tre poäng, det behövde vi, nu väöntar nästa match mot Danmark, men nte förräns 10 Oktober, det känns som evigheter tills dess. Vad ska man då glo på under kvällarna? Det blir ju en del kikande på IDOL, tycker att även dessa uttagningarna är kul. Det är väl som de säger, att skadeglädjen är den allra bästa!? Ibland undrar man dock om människor har noll självinsikt? Fast, ja skulle oxå bli sågad med detsamma. Men jag har iaf vett att låta bli att söka ;)


 Idag håller jag på med tvätt, det är verkligen tråkigt! Men dessvärre ett nödvändigt ont. Det är ju skönt när man är klar och har fått in all den rena, god-luktande tvätten i garderoben! På tal om garderob så behöver jag verkligen rensa där, just nu ligger allt huller om buller, och jag skulle behöva rensa ut det mesta och inhandla nytt. Dessvärre är det ju inte bara till att handla nytt, kruxet är ju att man ska ha råd med det oxå. Men men. får köpa lite i taget, hösen kommer ju nu med massa gosiga stickade tröjor.. MYS!!

 Behöver egentligen inskaffa massa "lyx-ljus", Mia säljer ju. Men det är dyrt oxå, om man inte hittar lite reor som hon har ibland! Du akn man få det billigt, men nu ska ja köpa en liten porslinskattunge från henne. Ja har den stora katten, så den lilla är ju ett måste :P


 Sara Löfgrens texter är helt underbara!!!

http://www.youtube.com/watch?v=e6eAr-4A4W0

Ovido - Quiz & Flashcards