Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Ida - 11 mars 2010 14:12

 Kära vänner och trogna ovänner (kommer man inte ihåg talesätten får man skriva om dem lite, det har jag besämt!), jag tror nästan att jag har skaffat mig en hobby. kan förmodligen räknas in lite under fliken substitut eller fanatsiskt tidsfördriv, men hobby låter bättre. Träningen håller fortfarande i sig, jag brukar tröttna efter en vecka, men nu har jag snart haft träningskortet (och nytjat det) i två veckor. Helt galet! J gott folk, ni ser, kanske finns det hopp även för mig, kanske kan jag jaga bort den där latmasken - en gång för alla?! :P

 Det är iaf vad jag gjort idag, varit hos terapeuten, gjort det traditionella besöket på Netto och sedan varit och tränat. Duschat och kletat in mig med den alldeles underbara lotionen från Partylite med doft av jordgubbsrabarber. Mumsmums! Nästan så man vill äta upp sig själv. hihi. Snart ska ja fixa i ordning lite mat, tar bara en paus i soffan, det tycker ja nog att jag kan behöva.


 Jag är lite besviken på att solen har försvunnit, det var ju så härligt väder där ett par dagar, men nu är det mest grått och trist! Snön smälter dock bort, sakta sakta och inte speciellt säkert heller - går du nedanför ett hus kan du få en halv snödriva från taket över dig. Men idag är kommunen ute och kör med kranar och skottar ner längst tak-kanterna. Så lite säkrare blir det. Är iaf isfritt på de flesta gatorna och det betyder att det faktiskt börjar bli dags att plocka fram cykeln, MEN, jag har ju ingen cykel att plocka fram. Så därför ber jag på mina bara knän att den busen som bestämde sig för att klippa upp mitt lås och "låna" min cykel i höstas får gärna lämna tillbaka den nu! Du vet ju i vilket cykelställ den ska stå så det är ju bara till att ställa den där.


 En sak jag tänkt mycket på är; hur ser man vuxen ut? Förra veckan (eller denna?) fick jag kommentaren att jag såg ut som en fjortis vid ett tillfälle. När jag ska betala på bussen är det flera chaufförer som frågar mig om jag ska åka på halv eller hel biljett (praktiskt, för ja kan säga halv o åka billigare, men gränsen går väl vid 20 och det har ja ju passerat för ett bra tag sen). Vi va inne på specialistläkargruppens shop i stan för några veckor sedan för Mia skulle handla lite kräömer, vi kom in på min ålder och hon som jobbade där blev helt ställd när ja sa att jag är 25, hon hade inte räknat med att jag va över 20. jag måste visa legg de få gånger jag är på systemet eller går ut och när jag är med mina syskon och vi berättar för någon vem som är den älsta och antalet år det skiljer mellan oss är det inte många som tror oss. Så frågan är, Hur ser man vuxen ut?

 Att jag är så kort kan ju vara en faktor, men jag är knappast ensam om att vara runt 160! Jag använder etremt sällan smink, jag går gärna i mjukiskläder, jag har inte håret klippt eller fixat i någon snygg frisyr, jag kanske inte varken går, står eller sitter speciellt "kvinligt" (vad det nu innebär), kan detta spela in?

 Förslag? Eller kommer jag alltid att bli betraktad som en tonåring? Kanske kan jag uppskatta det när jag är 50, och jag lider inte direkt av det ni heller. Men jag har funderat en del på det.. Ja, det är konstigt det där.


 Nähä, nu ska man kanske försöka få något i magen oxå. Energi är bra! :)

Ovido - Quiz & Flashcards