Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Ida - 21 februari 2010 11:53

 Gårdagen va helt galen på många sätt, den bjöd på både tårar och skratt. Mest på skratt och det är de jag tänker fokusera på här :) Började dagen med Brunch, Mia och jag bakade scones, finns det någon bättre frukost än nybakade scones? Mums blev det och många blev det. Magen blev mätt och full och det va verkligen en energikick för dagen. Eftersom att Mia är lite smått besatt av blommor, orkidér lite extra, så bar det senare av till blomsterlandet (och bara bilturen dit bjöd på skratt, tänk er själva, en LITEN mes bil i ett snökaos, behöver ja säga mer? Bara att komma ut från parkeringen va ett projekt:P) där de har orkidé utställning. Och jag hade mobilen redo och tog lite smygfoton, frågar mig själv, hur okej är det att gå o fota blommorna inne i en blomsteraffär?

   


 Väl tillbaka efter vår lilla tur vaknade barnet inuti oss till liv, kanske mest i Mia faktiskt. Snödrivorna är ju enorma, och även där det inte är snödrivor utan bara fallen snö, som gräsmattor och trottoarer som ej plogats, är det ju över en halvmeter snö. Mia har hållt sig i skinnet länge nog nu, men igår gick det inte längre, hon for runt som en liten vante i snön. Och givetvis va mästerfotografen på plats och förevigade detta. Ska dock inte lägga ut bild på henne här (eller jo, en, men där syns hon knapt så det räknas kanske inte;) ), för anser att man har lite rätt att säga till själv om man vill ha bild på nätet eller inte. Även jag fick min dos av snö igår vill jag lova, och jag hade ändå kunnat leka i timmar till. Men snön va blöt och vi va på tok för dåligt klädda för att leka i snön. Så när ja fått några foton på snön och på oss, och när våra kläder va tillräckligt blöta drog vi oss in för att spela yatzy (konstigt, jag tröttnar aldrig på det!!!!).

    


 Kvällen spenderades med älskade Linda, Nellie och deras närmsta släkt. Nu planerar jag en resa till Kalmar i veckan, UNDERBARA LINDA! Och Nellie växer och jag kan inte annat än att älska henne!


 Nu ska ja ta tag i det jag skjuter på hela tiden -> STÄDNING!

Först ska ja dock klä på mig. Kanske gå till HEMKÖP.

Kanske ska ja chocka mig själv med att gå o träna i em. Ja, vem vet.. :)


"hennes ögon berättar en hemlighet

men gåtans sar är det ingen alls som vet"

Ovido - Quiz & Flashcards