Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Ida - 1 juni 2009 14:48

 Yes, det börjar bra för mig. Va helt övertygad om att det faktiskt va den 1a igår, och varför säger ni inget människor??! Hualigen! Jaja, nu får ja ha två 1 Juni inlägg, det får helt enkelt vara så. Orkar inte krongla med det!


 Idag skiner solen igen, det är verkligen hett ute. FÖrsöker hålla mig inne för att slippa värsta värmen, men hade tid hos min terapeut, S, i fm, så då fick ja ut och cykla! Hu, jag trodde ja skulle smälta bort. Men det gick bra, kom både fram och tillbaka. Råkade ju dessutom trilla in på Netto och köpa choklad *opps*, så har legat och päst i soffan en stund nu i em. Men nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig i kragen och traska bort till Preem, har beställt kläder som har levererats dit idag! Fast kroppen är trött och det är varmt ute, dessutom är jag fruktansvert lat, så jag kanske väntar ändå! hihi.


 Det är mycket tankar som snurrar i min skalle idag, försöker få ordning på det kaos som är omkring mitt läkar-samtal på torsdag. MEn jag får inte ordning på röran, kanske lika bra att låta det vara. Vad som kommer sägas och beslutas där kan jag inte göra något åt idagsläget iallafall. Men oron finns ju kvar.

 By the way ska jag träffa min DBT terapeut, Å, första gången på fredag. Jag har ju träffat henne massa gånger innan, men inte i individuellt samtal och inte i syfte att gräva så totalt i mitt psyke. Men nu ska vi ge DBTn en chans till, och denna gången ska det fasen göras på riktigt. Ingen ska få förstöra det för mig. Jäkla psykiatri som alltid ska strula med allt, denna gången ska de inte få strula till det. Jag tror ju på DBT, dock, det är så svårt och kommer ta lång tid innan jag lärt mig allt, innan jag kan leva det där "normala" livet som jag suktar så efter. Men varje dag är ett steg i rätt riktning!


__________

20.54


Oj oj oj, its been a long day. Har haft ett tungt men nödvändigt samtal med boendestödet, ventlilerat lite och rensat tårkanalerna en del. Nu känns det lite bättre och jag bara väntar in legal tid att gå och lägga mig, jag är såååå trött! Ja är varm oxå, och det kliar över hela kroppen (torr torrare torrast) så ja funderar på att gå och ta en KALL dusch innan ja myser ner mig i pjamasen. Kanske ska inviga boddy scrubben jag fick utan vackervännen Marie i present? Det luktar hemskt gott vill jag lova! Och mums för mig som får lukta så gott alldeles för mig själv! :)


Halvglodde lite på Shrek som går på tv nu, dessvärre är den på engelska och jag ser helst teckat på svenska, men, åsnan är ju så charmig. Eddie Murphy gör tröts allt rösten väldigt bra!


Nu har det blivit svalare ute och jag borde ta en promenad, har ju fortfarande inte kommit iväg till Preem för att hämta paketet. Dålig stil, men lat som ja är och efter samtalet med L så skippar jag det. Är rätt nöjd om jag slipper träffa på människor ikväll, ja tycks allt ha lite fobieer för dem!


Eftersom att ja är så galen i att fota med min mobilkamera, och framförallt för att det faktikst blir så jäkla bra skärpa på den så tänkte jag lägga upp en liten blomma här. Kan väl vara bra att avrunda denna dagen med, ni kommer känna blommans doft lika tydligt som ni kommer känna min när jag har duschat, men ändå. Den är vacker att se på! Vi måste kanske lära oss att se det lilla, det enkla, det vackra i tillvaron?

Ovido - Quiz & Flashcards